Vraag:
Is er een meer economische versie van deze krachtbron-prototyper, de CADET
stuckie27
2010-03-15 01:53:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is wat ik wil ... het probleem is dat ze duur zijn, erg duur ($ 500). Is er een meer economische versie?

http://tequipment.net/ELCADET2.html

http://tequipment.net/ ProductImages / E&L / CADET2_mid.jpg Kenmerken:

  * Uitgebreid verwijderbaar breadboard-gebied * Twee open-collector-pulsers * Ingebouwde generator met meerdere golfvormen * Viervoudige spanningsvoeding: drie DC & one laagspanning AC * Functies met optionele elektronica trainer boards * Ingebouwde logische sonde met pulsregistratie * BCD naar 7 segment decoder / display * 8 kanaals logische indicatoren Specificaties 

De CADET II is een complete elektronica-trainer die alle functies bevat die nodig zijn om basiscursussen AC / DC, lineaire en digitale elektronica te geven. Het apparaat bevat alle functies van onze veelgeprezen originele C.A.D.E.T. plus veelgevraagde functies van docenten over de hele wereld.

Het breadboard-oppervlak is 33% groter dan de originele C.A.D.E.T., biedt plaats aan 32 IC's en wordt standaard geleverd als een verwijderbare socketplaat met klittenband. Als je wilt, kan het worden besteld zonder broodplanken voor gebruik met de uitgebreide lijn E&L trainerborden. De ingebouwde logische sonde detecteert smalle logische pulsen en elimineert de behoefte aan extra laboratoriumapparatuur. De BCD naar 7-segment display / decoder bespaart studenten tijd bij het bouwen van circuits. De Quad Voltage Power Supply heeft +5 VDC, twee variabele DC-uitgangen en een vaste 12,6 VAC-uitgang in het midden. De trainer bevat ook 8 TTL-compatibele logische schakelaars en twee pulsers.

Wat zijn uw wensen?
Dat is een behoorlijk uitgebreide set functies. Ik geef de voorkeur aan mijn stroomvoorziening en testapparatuur buitenboord; de rest van de functies kunnen indien nodig aan het breadboard worden toegevoegd. Gezien de beschikbaarheid van items zoals $ 50 logic analyzers (http://dangerousprototypes.com/open-logic-sniffer/) en $ 89 digitale opslagoscilloscopen (http://www.seeedstudio.com/depot/micro-digital-storage-oscilloscopedso -nano-p-512.html) Ik weet niet zeker of de alles-in-één-aanpak praktisch is als je goedkoop wilt gaan.
Twee antwoorden:
Brian Carlton
2010-04-15 19:21:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een vergelijkbare maar goedkopere oplossing is Global Specialties PB-501 Logic Design Trainer $ 182,70.

Brian Carlton
2010-04-15 19:08:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In overeenstemming met @Veuvius 'suggestie om de onderdelen te krijgen

  • Het prototype bord is Twin Industries TW-E41-1060 $ 37,45.
  • Logische sonde BK Precision DP 21 $ 37,00


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...