Vraag:
Wat zijn het beste beginnersproject met een Arduino
mad_z
2009-11-28 10:21:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een paar goedkope beginnersprojecten die het gebruik van een arduino laten zien.

zaken als het in- en uitschakelen van een LED

sensorgegevens terugkrijgen

...

als iemand nuttige YouTube-videozelfstudies is tegengekomen die perfect zouden zijn!

dat soort dingen

Acht antwoorden:
#1
+9
zklapow
2009-11-28 15:10:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Begin hier met de sparkfun-zelfstudie en voer een Google-zoekopdracht uit. Er zijn talloze verschillende opties om te beginnen met de Arduino, je kunt een starterkit proberen. Ga naar de Arduino-website, daar staat een heleboel informatie.

De link naar de starterkit werkt niet meer
SparkFun heeft ook de [SparkFun Inventor's Kit for Arduino] (http://www.sparkfun.com/products/10173)
#2
+8
Paulo Henrique Silva
2009-11-29 06:47:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt ook het boek "Practical Arduino" van Jonathan Oxer en Hugh Blemings bekijken dat binnenkort verschijnt. Bekijk de blog om enkele coole projecten te zien die in het boek zullen komen ( http://www.practicalarduino.com/).

#3
+7
Justblair
2009-11-28 15:51:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, zeker de sparkfun-tutorial. Een andere bron van goede startersprojecten is het gratis e-book "The Complete Beginners Guide to the Arduino

Ook het downloaden waard (of je kunt een papieren versie kopen) van de Arduino Programming Notebook Het is een zeer goede doorloop van de hoofdcode.

De link naar het e-boek werkt niet meer
Deze lijkt te werken http://www.lulu.com/items/volume_63/1108000/1108699/4/print/ARDUINO_NOTEBOOKv6.pdf
#4
+7
ArduinoFun
2009-11-28 16:37:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik vind de "How to Tuesday" -projecten van Make: http://www.youtube.com/watch?v=HYUYbN2gRuQ&feature=related

#5
+4
Amos
2009-11-29 04:20:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Linux-indeling had 4 of 5 problemen met sommige Arduino Tutorials in. Er zijn versies van de eerste twee beschikbaar op Tux Radar hier en hier. De eerste laat enkele LED's knipperen, terwijl de tweede je liet zien hoe je een vereenvoudigd Simon Says-spel kunt maken (slechts 3 LED's en geen geluid). Helaas lijken ze de latere niet te hebben die het project hebben uitgebreid met geluid en een partitieteller. Dezelfde artikelen verschenen ook in een Linux Format Special genaamd You Can Code!, Dus als je daar een kopie van kunt vinden, zou je die daar misschien kunnen volgen.

#6
+4
cyphunk
2009-11-29 07:10:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb hier ook over nagedacht. Ik had gedacht om voor de kerst een soort Arduino-kit aan familie en vrienden te geven, maar ik wilde een interessant project toevoegen. Dit is geenszins volledig antwoord, maar hier zijn mijn huidige gedachten.

Het project moet worden beperkt tot het gebruik van een sensor en besturing (motor). Ik zou graag een project willen hebben dat in het dagelijks gebruik kan worden toegepast. Dus niet iets dat je de basis van het besturen van componenten leert, maar iets dat je vertelt hoe je ze moet toepassen. Bijvoorbeeld een temp. sensor die de gegevens op uw computer registreert, zodat u de energie-efficiëntie van verschillende delen van uw huis kunt volgen. Of een IR-sensor en motor om te detecteren wanneer uw kind 's avonds laat thuiskomt. Bevestig een sensor zodat u kunt zien wanneer uw baby beweegt in zijn slaap, en log dit. Audiosensor die detecteert wanneer uw partner snurkt en waaraan een touwtje is bevestigd dat aan hun teen trekt. Enz.

#7
+3
wackyvorlon
2009-11-30 04:13:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arduino.cc is de plek om naartoe te gaan, het heeft veel verschillende tutorials en informatie. De arduino is heel gemakkelijk om mee te werken.

#8
+1
Jared Harley
2011-03-23 04:42:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Electonic's eigen tronixstuff heeft een enorme, zeer informatieve Arduino-tutorial op zijn website.

Jeremy Blum ook deed een tiendelige YouTube-serie over de basisprincipes van het werken met Arduino die ik buitengewoon informatief vond, hoewel soms een beetje traag (maar het ontbrak nooit aan details).Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...