Vraag:
Geleidende draad - niet giftig?
mad_z
2009-12-16 08:52:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Is de geleidende draad niet giftig?

Veilig om gedurende langere tijd tegen uw huid te dragen?

niet-giftig moet waarschijnlijk worden gecombineerd in één tag
Een antwoord:
jdiaz
2009-12-16 09:19:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat de thread die door Sparkfun wordt verkocht, is gemaakt door ShieldEx. Volgens het veiligheidsinformatieblad voor de met zilver bedekte draad:

Oogbescherming: SHIELDEX® zilvergecoate niet-geweven / of / geweven nylon stof en garens veroorzaakt geen significante oogirritatie of oogtoxiciteit waarvoor speciale bescherming nodig is. Gebruik goede industriële praktijken om oogcontact te vermijden.

Huidbescherming: SHIELDEX® zilver gecoate niet-geweven / of / geweven nylon stof en garens vormen geen significant huidprobleem dat speciale bescherming vereist.

Uitgebreid overzicht van andere geleidende draden

Dat is echter voor het hanteren tijdens industriële montage, nietwaar? Niet om dagelijks te dragen.
volgens de MSDS: "Huidcontact is naar verwachting de primaire route van beroepsmatige blootstelling aan SHIELDEX® zilver gecoate niet-geweven / of / geweven nylon stof en garens. Beroepsmatige blootstelling aan dit materiaal heeft naar verwachting geen significante nadelige gevolgen voor de gezondheid. "- Ik heb de thread niet gebruikt om een ​​definitieve te kunnen geven, maar je kunt altijd voor gebruik overleggen met het bedrijf


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 2.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...